čtvrtek 1. října 2015

Pozvánka na Dechové Dílny

Muzikanti všech úrovní, věků i hudebního vyznání, nemáte chuť zažít pár dní v muzikantském nebi? Takto Dechové Dílny alespoň nazval trombonista Jan Petržela, jeden ze spokojených účastníků. Hrajeme a učíme se v malé vesnici Košťálov již čtvrtým rokem. Setkávají se zde klavíristé, bubeníci a všemožní žesťaři (hráči na trubky, pozouny, lesní rohy, tuby,... ). Mezi lektory budou také dva muzikanti ze skupiny Traband, tubista Robert Škarda a trumpetistka Jana Modráčková-Kaplanová. Akce proběhne od čtvrtka 29.10. do neděle 1.11.2015.


Na koho se ještě můžete těšit?

Jan Jirucha - trombon

Vyučuje jazzový trombon na JAMU v Brně. Pozornost si zaslouží jeho projekt Bucinatores Orchestra. Dále působí v souborech Concept Art Orchestra, Points, MCH Trio, Michal Prokop & Framus Five,... ...více
Štěpán Jasenovec - lesní roh Již spolupracoval s Českou filharmonií nebo například s Plzeňskou filharmonií. V roce 2011 pod vedením Jiřího Bělohlávka společně s orchestrem Pražské konzervatoře zahajoval hudební festival Pražské jaro. ...více
VŠICHNI LEKTOŘI

Jak to bude probíhat?

Během dopoledne cvičíme individuálně a následně dáváme dohromady různé kapely. Po večerech hned vystupujeme pro pobavení vlastní i dalších návštěvníků. Cílem je užít si skutečnou (a klidně obyčejnou) hudbu s blízkými lidmi, které zde jistě potkáte.

Jak to vidí účastníci?

Vojta Závěrka - lesní roh

"Parádní akce s mnoha zážitky a novými zkušenostmi. Mohu doporučit všem muzikantům, od naprostých začátečníků, po machry ve svém oboru.
Opět na viděnou ;)"
Jessica Boufala - trubka "Dílny byly výživné, hodně pěkných skladeb a mám z nich plno hezkých vzpomínek :) !"
PŘIHLÁŠENÍ
Budu moc rád, když se k nám přidáte, nebo když povíte o akci dalším muzikantům. Mějte se hezky, Hynek