pátek 14. října 2016

Na Dílnách budou také bicí a piana

Muzikanti,… a byli jste někdy v Košťálově? Nevím, jestli tady lidé dříve pěstovali hodně košťálových rostlin. Název obce by měl být ale podle místní zříceniny hradu Košťál. Z něho jsem tady však našel sotva pár kamenů. Snad by vás k nám ale mohlo přilákat hudební setkání, kterému říkáme Dechové Dílny.
O prodlouženém víkendu od čtvrtka 17. do neděle 20. listopadu tady budou hřmít žesťové nástroje. Tedy především trumpety, pozouny, lesní rohy a tuby. Hrajeme tady pátým rokem, ale velmi brzy jsme zjistili, že více zábavy přichází se zapojením dalších nástrojů. Abychom mohli tvořit pořádné kapely, tak k nám jezdí také harmonikáři, klavíristé a bubeníci.

Cílem je přinést skutečnou a klidně obyčejnou hudbu k lidem tak, aby ji měli rádi. Vedle skupinových i individuálních lekcí tedy děláme především různá hudební tělesa, která následně vystupují večer v nové restauraci. Jezdí sem děti i důchodci. Jezdí sem úplní začátečníci i velmi pokročilí muzikanti. Hraje se populární hudba, klasika, jazz a vlastně jakákoliv hudba, na kterou mají muzikanti chuť.

Přijedete si také zamuzicírovat? Koukněte zatím na lektory nebo se hned přihlaste, ať si můžete včas vybrat své ubytování: Dechové Dílny

Žádné komentáře:

Okomentovat